Branding + Web design projecten

Portfolio

 Stijlvolle, frisse designs gecombineerd met krachtige visuele elementen en een tikje kleur, dat typeert de design stijl van Studio Limoen.

Hieronder vind je een aantal van mijn favoriete projecten van de afgelopen tijd.

Lieve woorden

"Christa’s manier van communiceren is heel fijn, open/transparant en er wordt snel geschakeld. Ze had gelijk door wie ik ben, wat bij mij/mijn bedrijf en mijn klanten past. Ik ben helemaal fan van het eindresultaat, ik ben er ontzettend blij mee en trots op!”

Wendy - EGT WENDY

“Ik deed voorheen maar wat, vooral wat ik zelf mooi vond, ik had geen richting of concept en professioneel was het totaal niet.
Ik zou een branding traject bij Studio Limoen zeker aanbevelen, want dit was gewoon heel erg fijn. Het eindresultaat ben ik echt heel blij mee! Het is alsof ik ineens volwassen ben geworden en ik ga nu zelf aan de slag om alles door te voeren in mijn onderneming.”

Anniek van Zadelhoff Fotografie

“Al mijn verwachtingen werden overtroffen.
Met dit pakket heb ik echt alles wat ik nodig heb voor de start van mijn nieuwe bedrijf en kan ik online echt goed zichtbaar zijn. Van de visitekaartjes tot de templates voor instagram, echt alles is fantastisch geworden en ik ben er ontzettend blij mee!"

Kayla Jewellery Design

vraag hier de gratis Informatie gids aan