5 Redenen voor een nieuwe website

Er zijn veel redenen waarom jij een (nieuwe) website nodig hebt, maar ik zet hieronder de 5 belangrijkste voor je op een rijtje!

1. Je hebt geen website

Dit lijkt misschien een open deur, maar je zal verbaasd zijn over hoeveel kleine ondernemers geen website hebben!

Die leuke hobby die uitgroeide tot een heus bedrijf naast je loondienst baan heeft toch geen website nodig en mond op mond reclame is toch genoeg? Maar bedenk eens hoe jij jouw bedrijf kan laten groeien als je niet investeert in een professionele website. Blijft het dan bij een hobby of durf jij jouw droom uit te laten komen om er een bedrijf van te maken?

2. Je verkoopt via social media

Super tof dat je social media gebruikt voor je bedrijf, maar wat als facebook ineens een storing heeft? Of je instagram account gehackt wordt? Waar vinden jouw klanten je dan weer terug?

Jep, een ijzersterke reden om dus naast je social media ook een website te hebben!

Daarnaast kan de DM van al je bestellingen een grote brei maken en als jij een webshop element (zoals Shopify light in Showit) toevoegt aan je website. Zo wordt alles automatisch netjes bijgehouden, bestel- en verzendbevestigingen gestuurd. Dat scheelt ook nog eens een hoop tijd!

3. Je durft je huidige website niet te laten zien

Je hebt een website, maar die is verouderd, niet bijgehouden en je schaamt je eerlijk gezegd een beetje voor hoe hij eruit ziet…

‘Ik heb hem al een tijdje niet bijgehouden hoor!’ Met enige schaamte geef je je website door aan die leuke collega of die vriendin van je nichtje.

Tijd om in actie te komen, want jouw business is jouw website ontgroeit! Met een nieuwe Showit website durf jij weer zelfverzekerd je website door te geven aan toekomstige klanten en ben jij trots op waar jij staat met je bedrijf.

4. Je website werkt niet optimaal op mobiel

Niets is erger dan een website die niet goed werkt op een mobiel device. Tekst die wegvalt of afbeeldingen die ergens verdwijnen…

Bijna 60% van al jouw bezoekers bekijkt jouw website op een mobiele telefoon of tablet. Een gemiste kans dus als jouw website daarop niet optimaal werkt! Klanten krijgen geen vertrouwen in jouw bedrijf en haken af…

Waar je in WordPress tekst en afbeeldingen schaalt met marges en procenten voor de mobiele versie van je website, doe je dat in Showit heel gemakkelijk met de drag & drop functie in de aparte mobiele builder. Zo weet je zeker dat je website ook op je mobiel perfect werkt.

5. Je kunt je eigen website niet bijhouden

De tijd om voor alle aanpassingen een webdesigner in te huren is gelukkig voorbij!

Door middel van de super eenvoudige drag & drop tool in Showit, behoud jij zelf de controle over je website. Je maakt heel gemakkelijk zelf aanpassingen op je website, voegt een nieuwe blog of pagina toe of zet nieuw werk in je portfolio. Geen frustratie meer en dat allemaal zonder te coderen of kennis van ander technisch gedoe.

Wil jij meer weten over een doordachte branding inclusief strategische Showit website?

Stuur me dan een berichtje om de gratis informatie gids te ontvangen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ben jij klaar voor de branding van jouw dromen?

Start jouw project

Samen creëeren we de merk identiteit die naadloos aansluit bij jouw persoonlijkheid, zodat jij die droomklanten kunt gaan aantrekken vanuit jouw unieke flow.

vraag hier de gratis Informatie gids aan